сряда, 4 октомври 2023 г.

Младежко събиране Ноември 2023

Здравейте приятели,

След лятото дойде и есента и е време да се подготвим за следващото младежко събиране! Нямаме търпение да видим какво Бог е приготвил за времето ни заедно :), затова хайде на записването:

Кога? 3-5 Ноември 2023 г.

Къде? Във Велинград 

Колко: 80 лв.
Пълната цена на младежкото е 80 лв. Ако някой има възможност да си я покрие ще се радваме, защото така ще можем да помогнем на повече хора, които не могат. 

Цена: 60 лв.
На записалите се до 18 Октомври, които имат нужда от тази помощ ще можем да помогнем. На всички записани след това не можем да гарантираме!
Едно уточнение намалената цена е само за младежи, които са част от църква, член на съюза на Евангелските съборни църкви!

За да се запишете за събирането Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да дадете или пратите капаро от 30лв. на Лизи като използвате: 1. Следната банкова сметка: Елисавета Петрова Стоицева Сметка: 7000 1522715330 IBAN: BG46 UNCR 7000 1522 7153 30 BIC (SWIFT) код на УниКредит Булбанк: UNCRBGSF Като основание пишете: Капаро за МЛА на Име Фамилия. (ако давате капаро за повече хора можете да съкратите имена и подробности) или
2. Да ги пуснете по Еконт до: Елисавета Петрова Стоицева Тел. номер: 0878754611 Еконт офис Кичук Париж ул. Горно Брои №41 Пловдив 4000 или да и ги предадете лично или чрез доверен човек.

Без получено капаро до 27 Октомври регистрацията ви отпада!!!


Важно! Важно! Важно!!!
Няма да има ограничение на бройката за записване, но си запазваме правото да го затворим преди обявената дата за краен срок по ред причини. Затова не чакайте да се запишете до последния момент!!!



Краен срок за записване  -  25 Октомври!!!!!

Записването става ТУК!!!

Не като коментари!


Линк към ДЕКЛАРАЦИИТЕ:


Ако имате въпроси ни пишете: lizi.stoiceva@gmail.com или tsvetan.stoitsev@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.