петък, 13 август 2021 г.

Младежко събиране Септември 2021

Здравейте приятели,

Краят на лятото наближава и дойде време да се подготвим за следващото младежко събиране! Нямаме търпение да видим какво Бог е приготвил за времето ни заедно :), затова хайде на записването:

Кога? - 24-26 Септември 2021 г.

Къде? Във Велинград 


Колко: 75 лв.
Пълната цена на младежкото е 75 лв. Ако някой има възможност да си я покрие ще се радваме, защото така ще можем да помогнем на повече хора, които не могат. 
Цена: 55 лв.
Благодарим на Бога, тази година имаме повече спонсори и ще можем да помогнем с таксата.
Едно уточнение намалената цена е само за младежи, които са част от църква, член на съюза на Евангелските съборни църкви!

За да се запишете за събирането Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да дадете или пратите капаро от 30лв. на Лизи като използвате: 1. Следната банкова сметка: Елисавета Петрова Стоицева Сметка: 7000 1522715330 IBAN: BG46 UNCR 7000 1522 7153 30 BIC (SWIFT) код на УниКредит Булбанк: UNCRBGSF Като основание пишете: Капаро за МЛА на Име Фамилия. (ако давате капаро за повече хора можете да съкратите имена и подробности) или
2. Да ги пуснете по Еконт до: Елисавета Петрова Стоицева Тел. номер: 0878754611 Еконт офис Кичук Париж ул. Горно Брои №41 Пловдив 4000 или да и ги предадете лично или чрез доверен човек.

Без получено капаро до 20 септември вечерта регистрацията ви отпада!!!


Важно! Важно! Важно!!!
Поради корона вируса и извънредната обстановка в страната ни най-вероятно ще изисква ограничение на местата в станцията! Ще ви държим в течение!
В случай, че обстановката в страната се усложни и общи мероприятия бъдат забранени - ще се погрижим капарото ви да бъде върнато! 

Събирането ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, изисквани от държавата!


Краен срок за записване  - 19 СЕПТЕМВРИ!!!!!

Записването става ТУК!!!

Не като коментари!


ДЕКЛАРАЦИИТЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА ВСИЧКИ:


Ако имате въпроси ни пишете: lizi.stoiceva@gmail.com или tsvetan.stoitsev@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.